Εμείς

Η ανάπτυξη του παιδιού σας είναι προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που παρέχουμε, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την προσέγγισή μας.


Η αγάπη μας για τα παιδιά, το ενδιαφέρον μας για την σωστή διαπαιδαγώγηση τους μας οδήγησε στην δημιουργία του TheGeNiuSkiDS.

Το κέντρο μας, παρέχει ένα περιβάλλον ασφαλές και ποιοτικό για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα νέα τεχνολογικά και διδακτικά μέσα.

 Το TheGeNiuSkiDS διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), αντισεισμική προστασία, φωτισμό ασφαλείας, πυροπροστασία και κλιματισμό.

Στο κέντρο μας θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα μικρά παιδιά, σύμφωνα με σύγχρονα παιδαγωγικά κριτήρια ώστε οι μαθητές μας να διδάσκονται σε ένα περιβάλλον συμβατό με τα ενδιαφέροντά τους. Οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με διαδραστικό πίνακα, projector και υπολογιστές με σύνδεση στο internet. Στην αίθουσα υποδοχής τα παιδιά μπορούν να περιμένουν με ασφάλεια και άνεση την έναρξη του μαθήματος. Στην αίθουσα προβολών τα παιδιά έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.


Στον χώρο μας, το παιδί αναπτύσσει την φαντασία του, την συναισθηματική του νοημοσύνη και την ικανότητα έκφρασης ιδεών.Μέσα από ερεθίσματα του περιβάλλοντός μας αποκτούν ομαδικότητα, αυτοπεποίθηση κι αυτονομία. Η ομάδα του TheGeNiuSkiDS είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, των δεξιοτήτων και της πνευματικής ευφυίας των παιδιών σας. Τα παιδιά, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, καλλιεργούν την έκφραση των συναισθημάτων, την συνεργασία, την ομαδικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αυτοσυγκέντρωση τους. Τέλος, στόχος μας είναι τα παιδιά να αξιοποιούν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, καλλιεργώντας τα ταλέντα τους και τις ικανότητες τους.